arrow_drop_up arrow_drop_down
Wilma Kaptein gaat voor joy! in een duurzame wereld

Wil je geen klanten meer mislopen op je website? 

Zet overtuigingstechnieken in en laat je bedrijf groeien. Download gratis de Checklist Overtuigingskracht. Met een uurtje heb je de eerste optimalisaties al gedaan en krijg je meer klanten.

15+

jaar ervaring in online marketing

2800+

fans

2000+

tips over overtuigingstechnieken

PowerBoost je business: meer klanten via je website

▶️

Meer klanten via je website:

PowerBoost

in de PowerBoost werk je aan meer klanten via je website. Je krijgt 1-op-1 training en coaching. Je leert overtuigingstechnieken gebruiken in je marketing. Je kiest een werkende strategie en een aanpak die bij jou past.


  • Ontdek je groeifactoren
  • Bouw je leukste-klanten-filter
  • Je klanten leren jou kennen, waarderen en vertrouwen
  • Begrijp hoe het brein beslissingen neemt
  • Pas overtuigingspsychologie toe in je marketing


Vraag gratis een strategiegesprek aan om te kijken of dit iets voor jou is:

 
ik vond mijn marketingstrategie en e-mails best goed. Maar oh, wat maakte de PowerBoost een verschil. Nu gebruik ik ook overtuigingstechnieken en werk structureel aan het vertrouwen van mijn potentiële klanten. Ik krijg steeds meer abonnees. 
Marcello Geerts - eWorkshops Fotografie
Door Wilma realiseerde ik me weer dat ik wil werken AAN mijn bedrijf. En dat het belangrijk is om ons verhaal te vertellen.
Sifra Douma - Ukje
Als je meer (potentiële) klanten wilt, is het super om samen met Wilma aan de slag te gaan! Zij ziet mogelijkheden waar ik niet aan had gedacht.
Miranda op den Brouw - De GrondToon

Marketingcoach voor duurzame ondernemers

Wilma Kaptein is growth marketeer met expertise in gedragsbeïnvloeding, conversie en online marketing.  Een cijfernerd met focus op oprechte connectie met je klant. Door vragen te stellen aan je klant, ontdekt ze je groeifactoren. Daar zet je op in, zodat je bedrijf meer impact krijgt en meer klanten.

Wilma wil de wereld duurzamer maken door bedrijven te laten groeien die dááraan werken. Daarom helpt ze duurzame ondernemers die meer klanten willen via hun website. 

Voorkom dat je klanten misloopt

90% van de ondernemers vindt het lastig om via de website klanten te krijgen.


Er zijn 4 factoren die ervoor zorgen dat je bezoekers wél klant worden. Ontdek in een persoonlijke website scan wat jij nog kan doen om wél meer klanten te krijgen.

Maak meer webbezoekers klant met deze Checklist

😩 Ben je al zoveel tijd kwijt aan je website, maar hij levert weinig klanten of conversie op? Download gratis de Checklist Overtuigingskracht zodat je simpele aanpassingen doet die wél resultaat opleveren. Het eerste punt heb je binnen een uurtje gedaan en verdubbelt vaak al je conversie.
50%
Download de checklist en verdubbel je conversie!
Vul je gegevens in om de checklist direct in je mailbox te krijgen.
Download Checklist
Checklist voor een website met overtuigingskracht
Wil je cookies?