Doorgroeisessie

Jij bent goed in je vak, je hebt een geweldig product, je werkt hard en je klanten zijn blij met jou.

Toch voelt je bedrijf niet altijd lekker: thuis ben je soms afwezig omdat je hoofd piekert over wat er anders kan. Acquisitie kost je veel energie. Continu nieuwe klanten lukt nog niet echt.

Wat voor anderen werkt, heeft bij jou weinig effect.

Jij wilt je creatieve kracht en snelle denken inzetten voor iets goed, iets moois, iets dat impact heeft op het leven van anderen.

Je wilt graag doorgroeien, een volgende stap nemen met je bedrijf. Met minder moeite omzet genereren en meer betekenen voor de wereld.

Maar hoe pak je dat slim aan?

Kies opnieuw. Laat je bedrijf op een nieuwe manier groeien. Vanuit een krachtige, doordachte strategie die past bij jouw anders-denken, jouw kwaliteiten. Kies een strategie die vol te houden is en die wél continu klanten en omzet oplevert.

Ik help je met het ontwikkelen van zo’n sterke strategie die jou meer omzet en de leukste klanten oplevert. Zodat je mentaal weer vrij bent, een goed inkomen hebt en je creativiteit blijft stromen.

Wilma kaptein - marketingmentor voor uitvinders

Continu de leukste klanten aantrekken doe je vanuit jouw superkracht

Wat gaan we doen?

In deze online Doorgroeisessie ontdek je een nieuwe manier om je bedrijf te laten doorgroeien en continu de leukste klanten aan te trekken. Je ontdekt jouw ‘superkrachten’, de kansen die je nog niet hebt benut en hoe je je aanbod anders kunt overbrengen. Zodat je makkelijker meer omzet genereert.

Ik luister waar jij naartoe wilt met je bedrijf, waar je nu last van hebt en bestudeer jouw website en social media. Met alle input ontwikkelen we een plan om jouw aanbod anders over te brengen, waardoor je makkelijker goedbetalende klanten aantrekt met wie jij graag werkt. Terwijl jij tegelijk meer ontspanning ervaart in je bedrijf.

Verder geef ik je advies hoe je daartoe je website en social media kunt optimaliseren, o.a. met overtuigingspsychologie, waardoor je met minder moeite meer conversie realiseert en de leukste klanten aantrekt.

De sessie met Wilma was precies wat ik nodig had. Wilma wist snel tot de kern te komen door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en écht te verbinden. De kwartjes vielen, de puzzelstukjes kwamen op de plek.

Nooit had ik zo’n diepgaand resultaat verwacht van een strategie gesprek. Ik kan verder door mijn superkracht in te zetten om het verschil te maken! Wilma, dank je wel!

Crystal Ziel

Directeur, Natuurlijk Inclusief

Begrijp hoe het brein werkt. Dan help je je klant makkelijker besluiten nemen.

Na deze Doorgroeisessie weet jij:

 • Wat jouw superkrachten zijn
 • Welke groeikansen je nog laat liggen
 • Hoe je je aanbod anders kunt overbrengen
 • Wat je kunt aanpassen op je website en social media om meer conversie te realiseren
 • Hoe je je eigenheid, anders-zijn en creativiteit inzet om continu de leukste klanten aan te trekken

Hoe bevrijdend is het als je ontdekt dat marketing veel effectiever kan? Dat je veel meer omzet uit je inspanningen kunt halen als je het anders aanpakt?

Hoe fijn, als je weet hoe jij met jouw eigenheid en bijzondere talenten continue de leukste, goedbetalende klanten aantrekt? Hierdoor laat jij met meer plezier, voldoening, ontspanning en focus je bedrijf groeien.

Kies een strategie die past bij jouw genialiteit: die volhoudbaar en effectief is.

Hoe werkt het?

Via het afsprakensysteem onderaan deze pagina kun je een datum en tijd inplannen voor jouw Doorgroeisessie (via telefoon of Zoom). Daarna mail ik je een vragenlijst en de factuur. Na betaling spreken we elkaar op de afgesproken manier en tijd.

Marcello Geerts ontwikkelde een strategie die werkt en realiseerde de ene droom na de andere: hoge conversie, een eigen studio en sinds de dag van deze video een bedrijf waar hij goed van kan leven.

Wilma kaptein - marketingmentor voor uitvinders

Wie ben ik?

Ik ben Wilma Kaptein, uitvinder van de R.A.B.Ko.-formule. Doener met creatieve en analytische denkkracht. Marketingmentor voor uitvinders.

Vanuit mijn achtergrond in (neuro)marketing en sociale psychologie help ik uitvinders en duurzame ondernemers aan een sterke strategie en een concreet plan voor een continue stroom klanten.

Deze ondernemers, die iets hebben bedacht dat beter werkt dan wat er al was, krijgen door onze samenwerking hun energie en enthousiasme terug, ze komen weer los en verdubbelen (!) vaak hun conversie of omzet.

Enorm goed in haar vak!

Mijn bedrijf draait nu als een tierelier! Wilma heeft mij in de PowerBoost geholpen de basis van (online) marketing onder de knie te krijgen. Zodat ik het kan gaan uitbesteden. En dat ik weet waar ik het over heb. Wilma is, buiten dat het een onwijs leuk mens is, enorm goed in haar vak.

Eveline Erkelens

Oprichter, Bright6

Onze marketing is nu interessanter

In de PowerBoost heb ik geleerd hoe ik mijn boodschap goed kan overbrengen op de klanten die ik het liefste wil hebben. Met Wilma’s R.A.B.Ko-formule maak je elk aspect van je marketing persoonlijker en interessanter. Wilma helpt je hierbij en geeft tips hoe je site, folder of advertentie beter aansluit bij jouw publiek. Naast tips, geeft Wilma je ook veel online content die je altijd terug kunt kijken en hierdoor heb je ook na de PowerBoost nog veel handvatten om je marketing te verbeteren.

Tim Kiefte

Co-founder / engineer, Moveable

Nu krijg ik steeds nieuwe aanvragen

Mensen maken nu makkelijker verbinding met mijn bedrijf. Ik heb veel meer geleerd dan ik had verwacht! Wilma hielp me connectie te maken met nieuwe klanten en naast het werken aan de ‘leukste-klanten-filter’ was er veel ruimte om te sparren over andere aspecten van (online) ondernemen.

Ik krijg nu steeds nieuwe aanvragen van de leukste klanten.

Harm van Egmond

Meubelmaker

In een videogesprek spreken we door over jouw missie, doelen en strategie

€ 770

Doorgroeisessie

 

Wat zit er in:

 

 • Een effectieve strategie maken om continu de leukste klanten aan te trekken
 • Jouw superkracht en groeifactoren ontdekken
 • Jouw aanbod zó overbrengen dat je makkelijker goedbetalende klanten krijgt met wie jij graag werkt
 • Advies hoe je meer conversie haalt uit je website en social media
 • Voorbereiding en analyse
 • 1,5 uur 1-op-1 online sessie via telefoon of Zoom
 • Na afloop mag je me een week lang onbeperkt je vragen mailen

De kosten voor deze sessie zijn fiscaal aftrekbaar.

FAQ Doorgroeisessie

Pittige prijs, hoezo?

Meestal is de omzet van deelnemers het tienvoudige van deze investering. Deze prijs geeft de waarde van de sessie weer. Met de inzichten, de adviezen en het plan dat je meekrijgt, kun je meer omzet genereren (> €10.000). Waarschijnlijk houdt dat effect meer dan een jaar aan, omdat je je marketing anders en vanuit je hart gaat doen. Als je daardoor elke maand meer plezier hebt en een paar duizend euro meer omzet, is de investering van €770 relatief laag.

Ik heb al een businesscoach. Is deze sessie dan wel geschikt?

Ja, zeker! Je pikt dan extra snel de dingen eruit die jij nog miste om lekker door te groeien met je bedrijf. Doordat je al veel hebt geleerd en uitgeprobeerd, begin je niet vanaf nul en kun je de inzichten uit deze sessie extra makkelijk toepassen op je bedrijf.

Mag ik in termijnen betalen?

Ja, je mag in 2 termijnen betalen als dat je beter uitkomt. Geef dat aan als je een datum prikt, dan mail je de juiste factuur. Je betaalt dan 2 keer €397.

Wilma is een kundige en betrokken expert. Nauwkeurig, oog voor diepere problemen en kansen, data boven onderbuik en tegelijk de vinger op de zere plek.

Wilma was verantwoordelijk voor de marketinginrichting en commerciële groei van de 365 Business Tribe.
Wil je als (kleine) ondernemer groei, professionaliteit en structuur/systeem in je marketingaanpak, dan raad ik Wilma aan. Ze is nog leuk ook.

Arjan Vergeer

Mede-Oprichter, 365 Dagen Succesvol