arrow_drop_up arrow_drop_down
Wilma Kaptein biedt groeimarketing aan duurzame bedrijven

Wilma Kaptein

Groeimarketing voor een duurzame wereld

Missie

Ik ga voor joy in een duurzame wereld en help duurzame ondernemers aan 2x zoveel impact en meer klanten.

Dat doe ik door je in de online training PowerBoost een bewezen groeiaanpak te leren. Ook help ik je om je campagnes winstgevend en je website onweerstaanbaar te maken met overtuigingstechnieken. 

Zo is je marketing effectiever en krijg je meer kliks en meer klanten. 

Diensten

Videocursus en eBook 10 overtuigingstechnieken voor meer kliks en klanten

10x overtuigingskracht

Geef je website maximaal overtuigingskracht met de 10 tips uit deze checklist. Zo verkoop je meer en makkelijker met je website.

PowerBoost is 1-op-1 coaching via videobellen en doordeweeks feedback

PowerBoost

1-op-1 online training en coaching en gefocused werken aanmeer klanten.

Verhoog je omzet doordat je je klant goed kent

Website scan

Heb je er echt alles aan gedaan om je website klaar te maken voor klanten? Ontdek het tijdens de scan.

Combi van psychologie, growth hacking en online marketing

Als klein meisje intrigeerde het mij al hoe je mensen kon overtuigen. Wat was die magische kracht waardoor ze soms makkelijker 'ja' zeggen? Tijdens mijn studie koos ik steeds specialisaties en extra vakken in die hoek: retorica, interculturele communicatie, marketing. Uiteindelijk ontdekte ik in de social psychologie de basis voor marketingtheorieën en overtuigingstechnieken.


Mijn masterthesis behandelde dezelfde technieken die Cialdini later in zijn boek 'Invloed' beschreef. Op een stuk toegankelijker manier dan mijn scriptie in het Frans ...


Toen ik bij de Belastingdienst campagnes leidde voor startende ondernemers, ontdekte ik growth hacking : een data-gedreven manier van marketing waarbij je naar de hele klant-funnel kijkt (niet alleen werving) en steeds korte experimenten doet. Zo kun je veel sneller achterhalen wat voor jouw klantgroep goed werkt. En dus veel makkelijker groeien met minder tijdsinvestering. 


Als interimmer baalde ik ervan dat ik de toffe kleinere bedrijven met innovatieve en duurzame producten vaak niet kon helpen met m'n uurtje-factuurtje. Dat zat me niet lekker. Ik wilde dat growth marketing niet alleen voor de corporates en happy few bleef. Dus bedacht ik daar wat op: de PowerBoost.


De PowerBoost is een online trainingsprogramma waarin ik de duurzame doorpakkers met een visie begeleid om hun bedrijf een groeispurt te geven met groeimarketing. In korte tijd verdubbelen ze hun conversie door strategisch te werken vanuit een bewezen groeiplan en door overtuigingstechnieken in te zetten op hun website en social media. 


Met de PowerBoost leer ik je in een paar weken de magie die snelgroeiende corporates toepassen. Meer impact voor jou!

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Die overtuigingstechnieken maken verschil!
ik vond mijn marketingstrategie en e-mails best goed. Maar oh, wat maakte de PowerBoost een verschil. Nu gebruik ik ook overtuigingstechnieken en werk structureel aan het vertrouwen van mijn potentiële klanten. Ik krijg steeds meer abonnees.
Marcello Geerts zetten een ledenomgeving op, verhoogde conversie en verdubbelde leads
Ms. Nameless
Add Your Stars

Mijn verhaal verbindt

Door Wilma realiseerde ik me weer dat ik wil werken AAN mijn bedrijf. En dat het belangrijk is om ons verhaal te vertellen.
Ukje ging growth hacken met Wilma en hun verhaal vertellen over hoe ze ook kansarme families blij maken
Ms. Nameless
Add Your Stars
Zij ziet opties waar ik niet aan dacht
Als je meer (potentiële) klanten wilt, is het super om samen met Wilma aan de slag te gaan! Zij ziet mogelijkheden waar ik niet aan had gedacht.
Praktijk de Grondtoon kreeg advies in SEO, facebook advertenties, website structuur en funnels
Ms. Nameless
Add Your Stars

Die overtuigingstechnieken maken verschil!

ik vond mijn marketingstrategie en e-mails best goed. Maar oh, wat maakte de PowerBoost een verschil. Nu gebruik ik ook overtuigingstechnieken en werk structureel aan het vertrouwen van mijn potentiële klanten. Ik krijg steeds meer abonnees.

Samenwerking met:

Wil je cookies?