arrow_drop_up arrow_drop_down
Wilma Kaptein biedt groeimarketing aan duurzame bedrijven

Wilma Kaptein

Marketingcoach voor duurzame ondernemers

Missie

Ik ga voor joy in een duurzame wereld en help duurzame ondernemers aan 2x zoveel impact en meer klanten.

Dat doe ik door je in de online training Elke Dag Nieuwe Klanten een bewezen groeistrategie te leren. In het intensieve groeitraject PowerBoost werk je doelgericht aan meer klanten en meer impact. Ook help ik je om je campagnes winstgevend te maken en je website overtuigingskracht te geven te geven door principes uit de psychologie en neuromarketing te gebruiken.

Zo speel je in op hoe het brein keuzes maakt en hoe je échte connectie met je klant maakt. En dan is je marketing effectiever en krijg je meer kliks en meer klanten.


Met duurzame ondernemers werk ik het liefst, omdat ik zo met míjn talenten hun bedrijven kan laten groeien. Zo maken we samen een flinke impact voor een betere wereld. 

Diensten

Videocursus en eBook 10 overtuigingstechnieken voor meer kliks en klanten

10x overtuigingskracht

Geef je website maximaal overtuigingskracht met de 10 tips uit deze checklist. Zo verkoop je meer en makkelijker met je website.

PowerBoost is 1-op-1 coaching via videobellen en doordeweeks feedback

PowerBoost

1-op-1 online training en coaching en gefocused werken aan meer klanten.

Verhoog je omzet doordat je je klant goed kent

Website scan

Heb je er echt alles aan gedaan om je website klaar te maken voor klanten? Ontdek het tijdens de scan.

Marketingcoach voor duurzame ondernemers

Duurzame ondernemers help ik aan meer klanten. Doordat jouw duurzame bedrijf groeit, wordt de wereld een beetje beter. 


Op een voorjaarsdag in 2019, hoog in het Stadskantoor van Utrecht, ontmoette ik Huub: een bevlogen en duurzame ondernemer, die nog niet structureel klanten kreeg voor zijn toffe product waarmee hij de wereld beter maakte. Het knaagde aan me: juist ondernemers als hij, met iets goeds voor de wereld, moeten impact maken, vond ik. Ook al hebben ze weinig budget. Het liet me niet los. Ik wil óók bijdragen aan een betere wereld. Door duurzame ondernemers te helpen groeien, kon mijn missie realiseren met míjn talenten. 

Het idee voor de PowerBoost ontstond. En nu help ik jou: mijn kennis en ervaring van overtuigingspsychologie, neuromarketing en conversieoptimalisatie maak ik ik voor jou praktisch en toepasbaar zodat jij meer klanten krijgt


Jij bent een duurzame ondernemer. 

Jij wilt de wereld beter maken. 

Wat jou in de weg staat is dat je nog geen werkende strategie hebt om meer klanten te krijgen.

Als je zo door blijft gaan, verspil je steeds tijd, geld en energie aan dingen die niet werken. Wat jij nodig hebt, is dat je weet wat de factoren zijn die je groei opleveren. En dat je met een bewezen aanpak, die past bij jouw bedrijf, doelgericht werkt aan meer overtuigingskracht en meer klanten. 


En dus bied ik je een trainingsprogramma om vanuit de overtuigingspsychologie gericht te werken aan jouw bedrijfsgroei. In een 1-op-1 traject werken we samen aan jouw doel. Daarnaast spar je in de leercommunity met andere duurzame ondernemers en heb je toegang tot al mijn trainingen. Zo ontdek je een strategie die al veel bedrijven slim groot heeft laten groeien. Stap voor stap verhoog je je conversie en krijg je meer klanten. 


Of je nu kiest voor een snelle check met de Website Scan, een online training op je eigen tempo of het intensieve groeitraject PowerBoost: ik help jou aan meer conversie en meer klanten, zodat de wereld duurzamer en beter wordt!

Spelen met wind en water en elkaar

Bij niemand weet dat ik stiekem elke dag op wind- en weerapps kijk om te zien of het 'buitenspeelweer' is. Mijn droom is om mijn klanten zo goed te helpen dat ik het water op kan als het goed waait. Met een kielbootje of een surfplank.

En dat ik tijdens de schoolvakanties meer tijd met mijn kinders doorbreng. En als het geen vakantie is? Dan doen we kunstjes met elkaar: acrogym. Zo hou ik mezelf ook fysiek in the stretch :)

Wat andere ondernemers zeggen:

Die overtuigingstechnieken maken verschil!
ik vond mijn marketingstrategie en e-mails best goed. Maar oh, wat maakte de PowerBoost een verschil. Nu gebruik ik ook overtuigingstechnieken en werk structureel aan het vertrouwen van mijn potentiële klanten. Ik krijg steeds meer abonnees.


Marcello Geerts - eWorkshops fotografie

Mijn verhaal verbindt
Door Wilma realiseerde ik me weer dat ik wil werken AAN mijn bedrijf. En dat het belangrijk is om ons verhaal te vertellen.


Sifra Douma - Ukje

Wilma ziet opties waar ik niet aan dacht
Als je meer (potentiële) klanten wilt, is het super om samen met Wilma aan de slag te gaan! Zij ziet mogelijkheden waar ik niet aan had gedacht.


Miranda op den Brouw - Praktijk De Grondtoon

Ik werk samen met:

Wil je cookies?