Wilma Kaptein biedt groeimarketing aan duurzame bedrijven

Wilma Kaptein

Marketing coach voor duurzame ondernemers

Met Wilma doe je met nieuwe energie

jóuw authentieke marketing, breingericht.

Missie

Ik ga voor recht doen in en aan deze wereld. Als marketingcoach geef ik duurzame ondernemers de kennis en coaching die nodig is voor meer impact en meer klanten.

Dat doe ik door jou te begeleiden met je eerlijke marketing in het intensieve groeitraject PowerBoost: je werkt doelgericht aan meer klanten en meer impact. Ook help ik je om je campagnes winstgevend te maken en je website overtuigingskracht te geven te geven door principes uit de psychologie en neuromarketing te gebruiken. In de online training Elke Dag Nieuwe Klanten ontdek je een bewezen groeistrategie, die je door de opdrachten stap voor stap zelf toepast in jouw bedrijf.

Zo speel je in op hoe het brein keuzes maakt en hoe je échte connectie met je klant maakt. En dan is je marketing effectiever en krijg je meer kliks en meer klanten.


Met duurzame ondernemers werk ik het liefst, omdat ik zo met míjn talenten jouw bedrijf kan laten groeien. Zo maken we samen impact voor een betere wereld. 

Wil je met mij sparren over jouw strategie en hoe jij meer klanten kan krijgen op jóuw manier?

📅 Prik een datum en tijd voor een strategiegesprek.  

Marketingcoach voor duurzame ondernemers

Duurzame ondernemers help ik aan meer klanten. Doordat jouw duurzame bedrijf groeit, wordt de wereld een beetje beter. 


Op een voorjaarsdag in 2019, hoog in het Stadskantoor van Utrecht, ontmoette ik Huub: een bevlogen en duurzame ondernemer, die nog niet structureel klanten kreeg voor zijn toffe product waarmee hij de wereld beter maakte. Het knaagde aan me: juist ondernemers als hij, met iets goeds voor de wereld, moeten impact maken, vond ik. Ook al hebben ze weinig budget. Het liet me niet los. Ik wil óók bijdragen aan een betere wereld. Door duurzame ondernemers te helpen groeien, kon mijn missie realiseren met míjn talenten. 

Het idee voor de PowerBoost ontstond. En nu help ik jou: mijn kennis en ervaring van overtuigingspsychologie, neuromarketing en conversieoptimalisatie maak ik ik voor jou praktisch en toepasbaar zodat jij meer klanten krijgt


Jij bent een duurzame ondernemer. 

Jij wilt de wereld beter maken. 

Wat jou in de weg staat is dat je nog geen werkende strategie hebt om meer klanten te krijgen.

Als je zo door blijft gaan, verspil je steeds tijd, geld en energie aan dingen die niet werken. Wat jij nodig hebt, is dat je weet wat de factoren zijn die je groei opleveren. En dat je van 'maar wat doen wat goed voelt' naar een strategische, authentieke en bewezen aanpak gaat, die past bij jouw bedrijf, doelgericht werkt aan meer overtuigingskracht en meer klanten. 


En dus bied ik je aan om jouw marketing coach en externe marketing strateeg te zijn. Dat doe ik in een online trainingsprogramma waarin je vanuit de overtuigingspsychologie gericht werkt aan jouw bedrijfsgroei. In de PowerBoost werken we samen aan jouw doel, met eerlijke marketing. Daarnaast spar je in de leercommunity met andere duurzame ondernemers en heb je toegang tot alle benodigde kennis in mijn trainingen. Zo ontdek je een strategie die al veel bedrijven slim groot heeft laten groeien. Stap voor stap verhoog je je conversie en krijg je meer klanten. 


Of je nu kiest voor een snelle check met de Website Scan, een online training op je eigen tempo of coaching en strategie in het intensieve groeitraject PowerBoost: ik help jou aan meer conversie en meer klanten, zodat de wereld duurzamer en beter wordt!

Diensten

Videocursus en eBook 10 overtuigingstechnieken voor meer kliks en klanten

10x overtuigingskracht

Geef je website maximaal overtuigingskracht met de 10 tips uit deze checklist. Zo verkoop je meer en makkelijker met je website.

PowerBoost is 1-op-1 coaching via videobellen en doordeweeks feedback

PowerBoost

Online trainingsprogramma met kennis en coaching voor eerlijke marketing : full focus op de leukste klanten krijgen, met Wilma als je externe marketingstrateeg.

Verhoog je omzet doordat je je klant goed kent

Website scan

Heb je er echt alles aan gedaan om je website klaar te maken voor klanten? Ontdek het tijdens de scan.

Spelen met wind en water en elkaar

Bij niemand weet dat ik stiekem elke dag op wind- en weerapps kijk om te zien of het 'buitenspeelweer' is. Mijn droom is om mijn klanten zo goed te helpen dat ik het water op kan als het goed waait. Met een kielbootje of een surfplank.

Thuis doen we kunstjes met elkaar: acrogym. Zo hou ik mezelf ook fysiek in the stretch :)

Wat andere ondernemers zeggen:

Die overtuigingstechnieken maken verschil!
ik vond mijn marketingstrategie en e-mails best goed. Maar oh, wat maakte de PowerBoost een verschil. Nu gebruik ik ook overtuigingstechnieken en werk structureel aan het vertrouwen van mijn potentiële klanten. Ik krijg steeds meer abonnees.


Marcello Geerts - eWorkshops fotografie

Mijn verhaal verbindt
Door Wilma realiseerde ik me weer dat ik wil werken AAN mijn bedrijf. En dat het belangrijk is om ons verhaal te vertellen.


Sifra Douma - Ukje

Wilma ziet opties waar ik niet aan dacht
Als je meer (potentiële) klanten wilt, is het super om samen met Wilma aan de slag te gaan! Zij ziet mogelijkheden waar ik niet aan had gedacht.


Miranda op den Brouw - Praktijk De Grondtoon

Ik werk samen met:

arrow_drop_up arrow_drop_down