arrow_drop_up arrow_drop_down

Privacyverklaring Wilma Kaptein

Wilma Kaptein vindt jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doen we er alles aan om de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming te behandelen.


We hebben gegeven van je nodig om je aanvraag voor onze gratis blogs en video’s via onze nieuwsbrief, je aanvraag van een van onze producten of diensten, of je bestelling van een van onze diensten of producten uit te voeren en zo soepel mogelijk te laten verlopen.


We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan die worden beschreven in deze privacyverklaring tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen. Die toestemming kan blijken uit het feit dat je per e-mail of anderszins een vraag aan ons stelt. Alleen als je toestemming hebt gegeven, gebruiken we je e-mailadres en naam om je onze nieuwsbrieven te sturen met onze gratis maar waardevolle informatie en inspiratie.


Gebruik van persoonsgegevens


In deze privacyverklaring vertellen we hoe we die gegevens of informatie die je met ons deelt gebruiken: 


  • online als je onze website bezoekt, zoals https://wilmakaptein.nl; en gerelateerde websites en diensten en
  • offline als je informatie met ons deelt, bijvoorbeeld als je jouw e-mailadres aan ons geeft op een event omdat je onze nieuwsbrief of informatie wilt ontvangen of wanneer je een dienst of product offline koopt.


Door onze website te bezoeken, ga je akkoord met deze privacyverklaring en de Gebruikersvoorwaarden die van toepassing zijn op onze website. Ook wanneer je offline gegevens met ons deelt, ga je akkoord met deze privacyverklaring.


We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te beperken. We slaan jouw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. Op onze website worden de gegevens die je met ons deelt via een beveiligde verbinding (TSL voorheen SSL) naar ons verstuurd. Verder gebruiken we beveiligingssoftware, DKIM, SPF en DMARC en DNSSEC. 


We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden en deel op geen enkele wijze jouw informatie met derden buiten de partijen die in deze privacyverklaring worden beschreven.


Beveiliging

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te beperken:


  • We slaan jouw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database;
  • We gebruiken encryptie van data;
  • We gebruiken wachtwoorden en waar mogelijk een 2-factor authenticatie;
  • Op onze website worden de gegevens die je met ons deelt via een beveiligde verbinding (TSL voorheen SSL) naar ons verstuurd
  • We gebruiken Virtual Private Servers (VPN) toegankelijk met de SSH-sleutel;
  • We gebruiken beveiligingssoftware, DKIM, SPF en DMARC en DNSSEC;
  • We controleren erkende autorisaties.


We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden en delen op geen enkele wijze jouw informatie met derden buiten de partijen die in deze privacyverklaring worden beschreven.


De informatie die we verzamelen


Op onze website verzamelen en/of ontvangen we twee soorten informatie:


1. PERSOONSGEGEVENS DIE JE ACTIEF AAN ONS VERSTREKT

Als je je aanmeldt om de nieuwste blogs en video’s via onze nieuwsbrief of andere informatie te ontvangen, deelneemt aan een van onze enquêtes of je aanmeldt voor een webinar of andere vorm van gratis inspiratie, dan vragen we je je gegevens met ons te delen, zoals je voornaam, achternaam en e-mailadres.


We verzamelen geen persoonlijke informatie als je de website bezoekt, tenzij je deze vrijwillig zelf met ons hebt gedeeld, bijvoorbeeld door het invullen van een formulier om nieuwsbrieven en informatie te ontvangen.


Wanneer je een dienst of product aanschaft, vragen we naast je voornaam, achternaam en e-mail-adres ook om je straatadres en telefoonnummer en IBAN. Als je bedrijf buiten Nederland gevestigd is, vragen we je btw nummer zodat we de btw kunnen verleggen. Je straatadres vragen we om je factuur netjes op te kunnen maken en om fysieke producten toe te kunnen sturen. Je telefoonnummer vragen we om je persoonlijk te woord te kunnen staan voor support rond de levering van de dienst of het product of om afspraken in te plannen voor het leveren van onze trainingen, programma’s of diensten.


We gebruiken voor jouw bestelling altijd een beveiligde betaalomgeving. Om de betaling en facturering mogelijk te maken sturen we jouw betaalgegevens rechtstreeks vanuit onze beveiligde betaalomgeving naar onze Payment Service Provider Mollie en naar onze facturatiesysteem Moneybird. Mollie voert voor ons jouw betaling uit. De facturen die je van ons ontvangt worden gemaakt en naar je verstuurd door Moneybird. We wijzen je erop dat Mollie en Moneybird voor het gebruik van jouw informatie hun eigen gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring hanteren.


2. PERSOONSGEGEVENS DIE OM TECHNISCHE REDENEN AUTOMATISCH AAN ONS WORDEN DOORGEGEVEN

Daarnaast geldt dat bij het bezoeken van onze website automatisch enkele technische gegevens door je computer en apparatuur aan onze computers worden verstrekt, zoals  jouw activiteiten op onze website en van en naar gekoppelde social media, het door jou gebruikte IP-adres, locatie, het besturingssysteem en de gebruikte internet browser en apparaat type. 


Dit gebeurt door de functionele, analytische en tracking cookies op onze website. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Ook via derden zoals adverteerders of social media die door ons zijn ingeschakeld worden cookies gebruikt. Toen je de eerste keer op onze website kwam, hebben wij je geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd om die te plaatsen. 


In het algemeen worden cookies bewaard voor de duur van de (browser)sessie. Bovendien kan je IP-adres worden opgeslagen in de logbestanden van onze webserver als je van onze Diensten gebruik maakt. Dit is noodzakelijk om onze Diensten op de juiste manier te beheren en te beveiligen. We gebruiken je IP-adres niet om je online gedrag te volgen of te registeren. Meestal zijn we niet in staat om je IP-adres te koppelen aan je naam, adres of andere identificerende informatie, behalve wanneer je ons dergelijke informatie verstrekt en gebruik blijft maken van hetzelfde IP-adres.


Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.


Hoe we je gegevens gebruiken


  • we sturen je een bericht om de diensten of producten te leveren die je hebt aangevraagd of gekocht, zoals de factuur en updates. We sturen je als je een product of dienst bij ons hebt gekocht daarna onze nieuwsbrief met daarvoor relevante updates van de blogs en video’s.
  • we sturen je een bericht als je dit expliciet hebt aangevraagd om je de gratis producten en waardevolle informatie te sturen die je opgevraagd hebt.
  • we sturen je als je een product of dienst bij ons hebt gekocht daarna onze nieuwsbrief met daarvoor relevante updates van de blogs en video’s.
  • we gebruiken je gegevens om je support en informatie te geven bij onze diensten en producten die je hebt aangevraagd of gekocht.
  • we sturen je een bericht (als je geen product of dienst hebt gekocht) uitsluitend als je hiervoor toestemming hebt gegeven, onze nieuwsbrief met updates van de blogs en video’s.
  • we sturen je een bericht om je feedback te vragen over onze producten en diensten.
  • we sturen je een bericht om je te informeren over onze diensten en producten en die van onze samenwerkingspartners en affiliates als we denken dat je die echt super interessant kunt vinden. We houden hiervoor graag bij wat je eerder bij ons gekocht of aangevraagd hebt, zodat we je niet onnodig lastig vallen met informatie die niet aansluit bij jouw interesses of situatie. Dit doen we alleen als je toestemming hebt gegeven om onze nieuwsbrief te ontvangen of een product of dienst bij ons hebt gekocht.


We gebruiken je informatie daarnaast ook om medewerkers of partijen aan wie we iets hebben uitbesteed (zoals technisch support, marketing support, webanalyse tools, klantenservice) contact met je op te kunnen laten nemen voor het leveren van onze diensten en producten, bij technische problemen met aanmelden voor de nieuwsbrief of om vragen en problemen bij het inloggen in onze leeromgeving voor je op te lossen. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.


We analyseren je gedrag op onze website met Google Analytics, Hotjar, Google Optimize om de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. Ook delen we mogelijk jouw e-mailadres met Facebook voor het aanmaken van een Custom of Look-a-like Audience in de advertising tool van Facebook en Instagram en Messenger en WhatsApp. We uploaden dan de e-mailadressen van onze klanten, lezers, luisteraars en kijkers om een gerichte advertentiecampagne te kunnen maken. Wil je niet dat jouw e-mailadres voor dit doel aan Facebook wordt doorgegeven? Mail dan naar wilma@wilmakaptein.nl dan zorgen we dat het niet gebeurt.


De inloggegevens die je aanmaakt voor onze trainingen en programma’s worden versleuteld opgeslagen. We kunnen jouw wachtwoord niet inzien en krijg in de leeromgeving alleen je gebruikersnaam en e-mailadres te zien.


Affiliates en samenwerkingspartners


Op onze website plaatsen we links naar externe website van samenwerkingspartners en affiliates als we denken dat die informatie waardevol voor je is. We hebben geen controle over hoe deze derden omgaan met de Privacy wetgeving. We raden je aan de privacyverklaring en Gebruikersvoorwaarden van deze derden zelf goed te lezen als je deze sites bezoekt.


De informatie die je hebt gedeeld inzien en aanpassen


Als je je hebt aangemeld op onze website voor onze nieuwsbrief, andere toffe gratis dingen die we delen of een product of dienst van ons hebt aangeschaft, sturen we je een bericht om ervoor te zorgen dat je kunt ontvangen wat we je beloofd hebben. We gebruiken hiervoor het mailprogramma ActiveCampaign, datumprikker Calendly of de chattool ManyChat. Dat betekent dat die jouw gegevens ook ontvangen. We verwerken deze gegevens voor zolang als je op onze maillijst staat en je hiervoor niet hebt afgemeld. 


De gegevens die je aan ons hebt doorgegeven kun je te allen tijde laten aanpassen door een mail te sturen naar wilma@wilmakaptein.nl. Je kunt jezelf eenvoudig afmelden voor alle of een deel van de communicatie via de links onderaan elke mail die je van ons ontvangt. Zodra je je hebt afgemeld voor onze nieuwsbrief, verwijderen we je gegevens binnen 6 maanden volledig. Je kunt je niet afmelden voor communicatie en e-mails die nodig zijn om je aankoopproces te voltooien, anders kunnen we (een deel van) de diensten en producten niet aan je leveren en we komen graag na wat we beloven!


Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens. Ook heb je het recht de toestemming voor het verwerken van je gegevens die je ons hebt gegeven weer in te trekken. Stuur als je dat wilt een e-mail naar wilma@wilmakaptein.nl.


Tot slot wijzen we je erop dat je het recht hebt een klacht in te dienen over de verwerking bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Let op met informatie die je openlijk deelt onder meer op onze website of social media


We vinden jouw privacy belangrijk. Er zijn plekken waar we op geen enkele wijze invloed kunnen hebben op het beschermen van jouw privacy en wijs je er daarom graag op om je hiervan bewust te maken! Wees er bewust van dat alle informatie die je vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden – zoals reacties op onze blogs, in de chat tijdens onze webinars of op onze social media – mogelijk gehoord, gelezen en verzameld wordt door anderen buiten ons. We houden ons niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden.


Wijzigingen in deze privacyverklaring


Eventuele wijzigingen van onze website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. We raden je daarom aan deze privacyverklaring regelmatig nog eens te lezen. De laatste update was op 24 december 2019.


Vragen over deze privacyverklaring


We houden deze privacyverklaring up-to-date met de ontwikkelingen in de Privacy wetgeving. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar wilma@wilmakaptein.nl en zet “privacyverklaring” in de onderwerpregel van je e-mail.


Wilma Kaptein

Kastanjestraat 14

3552 SL Utrecht

wilmakaptein.nl

+31 6 40262886

Wil je cookies?