Strategiegesprek inplannen

Supertof dat jij de intentie hebt om strategisch en authentiek meer impact te maken met je bedrijf. En dat je op een effectieve manier (die beter bij je past en je minder moeite kost) meer klanten wilt aantrekken.


Kies een datum en tijd voor jouw strategiegesprek:
Crystal Ziel - ArboVitae
Het strategie gesprek met Wilma was precies wat ik nodig had. Wilma wist snel tot de kern te komen door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en écht te verbinden. De kwartjes vielen, de puzzelstukjes kwamen op de plek. Nooit had ik zo'n diepgaand resultaat verwacht van een strategie gesprek. Ik kan verder door mijn superkracht in te zetten om het verschil te maken! Wilma, dank je wel!
Crystal Ziel - Arbo Vitae

Investeer in wat werkt

Doe recht aan jouw klant: maak jouw aanbod makkelijk beschikbaar voor haar of hem. Jij hebt de beste oplossing. Het zou onaardig zijn om die voor jezelf te houden!
Meta Kooij
Meta Kooij

Wilma denkt echt met je mee. En geeft je goede tips. Neemt de tijd voor je. Kijkt serieus naar je website en leert je anders er naar kijken en denken. Ik ben erg blij met alle tips die ik heb mogen ontvangen. 

Mathilde Bondt

Mathilde Bondt

What you see is what you get! Wilma's open en eerlijke houding is fijn en helpt me om het avontuur van ondernemen aan te gaan.

Harm van Egmond - Meubelmaker

Harm van Egmond

In de PowerBoost heb ik veel meer geleerd dan ik had verwacht! Wilma hielp me verbinding te maken met nieuwe klanten en naast het werken aan de 'leukste-klanten-filter' was er veel ruimte om te sparren over andere aspecten van (online) ondernemen. 

Linda Beumer-Vaarkamp | Zenzation
Linda Beumer-Vaarkamp

Wilma heeft mij hele bruikbare tips gegeven.   Door het gesprek ben ik mijzelf heel bewust geworden hoeveel ik al heb gedaan. En ik begrijp nu dat dit allemaal waarde is die ik op verschillende manieren kan inzetten om mijn bedrijf te profileren. 

Anke van der Meer - fotograaf
Anke van der Meer
Ik heb een heel zinvol gesprek met Wilma gehad over de strategie voor mijn bedrijf. Het was positief en open en helpt me op een inhoudelijk manier weer verder. 
Tim Kiefte

In de PowerBoost heb ik geleerd hoe ik mijn boodschap goed kan overbrengen op de klanten die ik het liefste wil hebben. Met Wilma’s R.A.B.Ko-formule maak je elk aspect van je marketing persoonlijker en interessanter. Wilma helpt je hierbij en geeft tips hoe je site, folder of advertentie beter aansluit bij jouw publiek. Naast tips, geeft Wilma je ook veel online content die je altijd terug kunt kijken en hierdoor heb je ook na de PowerBoost nog veel handvatten om je marketing te verbeteren. 

Eveline Erkelens

Mijn bedrijf draait nu als een tierelier! Wilma heeft mij in de PowerBoost geholpen de basis van (online) marketing onder de knie te krijgen. Zodat ik het kan gaan uitbesteden. En dat ik weet waar ik het over heb. Wilma is, buiten dat het een onwijs leuk mens is, enorm goed in haar vak. 

Strategiegesprek inplannen

Datum prikken
Het gesprek is gratis en vrijblijvend.
Ik help je jouw superkracht te ontdekken en je hoeft daarna he-le-maal niks.
arrow_drop_up arrow_drop_down