Webinar Hoe je de leukste klanten krijgt, zonder Gouden Formules

Klanten werven, daar zie je als een berg tegenop. Maar ze kloppen helaas ook niet vanzelf en via-via bij je aan. Je hebt geen idee hoe en waar te beginnen. Sowieso niet bij cold calling. En ook niet met ‘Gouden Formules’. Die heb je geprobeerd en werken niet voor jou.

In dit webinar ontdek je een alternatieve vorm van marketing en hoe je wél klanten krijgt, op jouw manier. 

24/7 te volgen op je eigen tempo. Met ondertiteling.

Ik dacht na punt 1: normaal zou dit het zijn en zou dit de cliffhanger zijn om voor punt 2 en 3 te moeten betalen. En terecht, ik vond het waardevol, heel helpend. Je zet het heel concreet en overzichtelijk op een rij, heerlijk zonder marketingtaal.

Iemke Hungerink

Ontwerper

Ik sluit nu aan op waar mijn klanten zijn, wat voor hen relevant is. Mijn naamsbekendheid is verbeterd en mensen kom nu naar mij toe.

Thiro van Zijl

Leefstijlcoach

Enorm interessant hoe het brein werkt. Ik ben onder de indruk hoe helpend deze workshop is.

Jaran

Onderwijsdeskundige

Ben nog maar 15 minuten aan het kijken, en ik vind je visie op marketing een verademing en zo verhelderend. Heel fijn ook de concrete voorbeelden. Dat maakt het eenvoudig om de learnings toe te passen op mijn eigen bedrijf. Het webinar is relaxt om te kijken, het voelt letterlijk alsof ik bij je in de zaal zit.

Hanna van den Berg

Marketingstrateeg

Wat een tópverhaal! Ook fijn met die voorbeelden erbij. Hier kan ik echt mee verder.

Sanne

Procesmanager

Ik heb er interessante inzichten uitgehaald! Vooral de interviewtip is blijven hangen. Daar gaan we mee aan de slag 💥 Leuke energie heb jij ook.

Charlotte Feys

Manager

Ik zie nu in dat ik wel degelijk meerdere dingen kan doen (in tegenstelling tot wat standaard marketeers zeggen).

Eline Vink

Expert Slimmer Werken

De bevestiging dat ik geen truukjes moet uitvoeren die niet bij mij passen maar doen wat bij mij past. Checken voor welk deel van mijn passie mijn klanten willen betalen en daarop focussen.

Mirjam van Delft

No-nonsense IT-adviseur